Win het boek Met liefde gemaakt; van oude favorieten nieuwe kleren maken

Dat ene shirt van dat legendarische concert, dat jurkje dat je aanhad op jullie eerste date, of die blouse die je kocht voor de diploma-uitreiking van je zoon. Er kunnen zoveel herinneringen kleven aan kleren waarmee ze van veel grotere waarde zijn dan toen je ze kocht. Oók daarom zitten onze kledingkasten bomvol kleren die we nooit meer dragen.

Met liefde gemaakt is dé oplossing voor overvolle kledingkasten. In deze bestseller leer je op 35 manieren om van je lievelingskleren rompertjes, jurkjes, wantjes, sokjes, en broekjes te maken voor je kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes. Niet alleen kostenbesparend en milieuvriendelijk maar ook hip, uniek en bijzonder. Van generatie op generatie, met liefde gemaakt. 

Het boek bevat naast veel tips 35 simpele patronen.

Auteur: Linnea Larsson, uitgegeven door: Uitgeverij het Spectrum. Prijs: €16.99.

 

MAAK JIJ OOK "NIEUW VAN OUD" EN WIL JE KANS MAKEN OP ÉÉN VAN DE 5 BOEKEN DIE WIJ MOGEN WEGGEVEN?

1. Plaats een foto op Facebook of stuur naar info@modemakendoejezo.nl van een door jou gemaakt "nieuw van oud" kledingstuk en laat zien waarvan je het hebt gemaakt.

2. Like het bericht Facebook en vertel waarom je het belangrijk vindt om gedragen kleding weer een nieuwe leven te geven.