Deel 3 van de vierdelige jeugdserie The Fashion Academy is verschenen...

Deel 3 van The Fashion Academy is verschenen onder de titel "Punk meets Preppy". Onstuimige punk outfits in combinatie met klassieke kostschoolmode, kan het contrast groter?

Vorig jaar augustus verschenen deel 1 en 2 van deze kinderboekenserie over mode ontwerpen en mode maken: "Fashion Academy." Deze serie is geschreven door Simone Arts voor kinderen vanaf 9 jaar, waarin alles draait om mode, beauty en style.

De Fashion Academy is een fictieve school, ergens in een stad, onder leiding van Doña Sofia. De leerlingen wonen op de school en gaan in het weekend naar huis. Vrijheid, (nachtelijke) avonturen en zelfredzaamheid zorgen voor de beste creatieve ideeën. Wie eenmaal is toegelaten, wacht een spannende tijd. Want je woont op school en mag elk semester een echte modeshow organiseren.
Maar…school = school! Dus denk ook aan: Huiswerk (veel), Regels (streng), Schooluniform (saai), Geheime Opdracht (wie o wie krijgt hem?)
Vriendschap en samenwerking zijn onmisbaar. Ook thema's als fair trade fashion, duurzaamheid en gezondheid spelen een belangrijke rol.

De Fashion Academy bestaat uit 4 delen en is gebaseerd op de modecyclus: lente, zomer, herfst, winter.

Uitgever: Uigeverij Holland.

Deel 1: Fashion Academy; Flamenco meets flowerpower. ISBN 9789025113346 Prijs: €14,95

Deel 2: Fashion Academy; Sports meets safari. ISBN 9789025113353 Prijs: €14,95

Deel 3: Fashion academy: Punk meets preppy. ISBN 9789025113537 Prijs: €14,95