In een handomdraai je eigen patroon tekenen wie wil dat nu niet?

 

Naaien is weer helemaal “hot”! Zeker met alle tools die vandaag de dag onder handbereik zijn.

Online naailessen zoals Mode Maken doe je zo zijn perfect te combineren met het nieuwe patroontekenen van LUTTERLOH. In een handomdraai je eigen patroon tekenen en gelijk aan de slag met behulp van je videonaailessen, wie wil dat nu niet?

Omdat de combi van online patroontekenen en -naailessen zo perfect is, hebben we de hele maand november 3 mooie AANBIEDINGEN:

 

  •  Ontvang je de nieuwsbrief van Mode Maken doe je zo of heb je al een abonnement op de videonaailessen: dan kun je kiezen uit 2 aanbiedingen:

      1. Jonge moeder of oma? Kies dan voor het YOUNG MOM pakket:

          120 patronen, 54 kinderpatronen, twee  linealen en de tools waarmee je tekent nu voor slechts 99 euro.

      2. Geïnteresseerd in het basispakket? 280 patronen, 2 linialen en de tools? Nu voor slechts 109 euro.

  • Maak je al gebruik van het Lutterlohpatroontekensysteem en wil je ook graag een abonnement op de 165 videonaailessen van MODE MAKEN DOE JE ZO dan ontvang je €10,- korting en betaal je i.p.v. €65,-  slechts €55,- 

Interesse? Stuur dan een e-mail naar info@joseveldkamp.nl  José neemt dan contact met je op! Uiteraard kan ze je ook meer uitleg geven over dit leuke en gemakkelijke patroontekensysteem!

WIST JE DAT: 

Lutterloh al sinds 1935 bestaat en over de gehele wereld wordt gebruikt door hobbynaaisters maar ook steeds meer door professionals om voor klanten snel en met een perfecte pasvorm een patroon te tekenen? José Veldkamp is in 2009 met dit systeem begonnen en was zo enorm enthousiast dat ze besloten heeft om alle hobbynaaisters in Nederland en Vlaanderen kennis te laten maken met LUTTERLOH.

Er al 3 jaar door heel Nederland demo/workshops worden gegeven bij naaimachinezaken? Op Facebook is er inmiddels een forum met bijna 400 leden. Er zijn sinds kort online filmpjes te bekijken op www.lutterlohacademy.com die je helpen stap- voor-stap een perfect patroon voor jezelf te maken. Ook vind je op deze pagina allerlei nieuws over workshops en patroontekenopleiders bij jou in de buurt. Tevens kun je doorklikken naar de webshop www.mode-patronen.nl