Droomjurken + Envelop met patronen

Droomjurken+ Envelop met patronen

Dit vintage patronenboek bevat tien eenvoudige naaipatronen op ware grootte van beroemde jurken gedragen door beroemde sterren uit de 20e eeuw van 1930 tot 1980. Allemaal jurken om bij weg te zwijmelen.

De diva's zijn: Bette Davis (glamour jaren dertig), Rita Hayworth (schoudervullingen), Marilyn Monroe (halterjurk), Jackie Kennedy (A-lijn), een chique jurkje van Audrey Hepburn, de minirok van Twiggy, Diana Ross (disco), Farrah Fawcett (wikkeljurk), Stevie Nicks (gipsy look), Madonna (korset/lijfje).

Elk hoofdstuk toont zwart-witfoto's van de diva en haar kledingstijl, haar carrière, achtergrond en interpretatie van haar 'look' worden beschreven. Alle jurken zijn er in twee variaties, die met behulp van één patroon en in alle gangbare kledingmaten gemaakt kunnen worden.

De losse patronen zijn vooraan in een map verpakt en kunnen eenvoudig gemaakt worden. Stap-voor-stapinstructies geven gedetailleerde beschrijvingen van werkwijze, stofkeuze en het nemen van de maat. Het boek bevat een verklarende woordenlijst, technieken, nuttige adressen (in Nederland) en hulpmiddelen.

Bestel bij Bol.com